Entertainment

Ook voor aanvullend entertainment bent u bij FlexyFrank aan het juiste adres.

Dankzij ruim 25 jaar ervaring in de evenementenbranche kan hij niet alleen de muziek verzorgen, maar ook een heel (bedrijfs)evenement programmeren en invullen met origineel en interactief entertainment.

FlexyFrank biedt ook originele, interactieve en creatieve concepten, custom made entertainment voor elk event! Met veel muziek, interactie vooraf en tijdens het event. Voor borrels, bruiloften, bedrijfsfeesten, horeca, festivals, particulieren, clubs en andere organisatoren. Ook goed in te zetten bij merkactivatie’s op festivals, events en clubavonden.

Hieronder enkele voorbeelden van de verschillende soorten entertainment die FlexyFrank kan bieden. Meer entertainment en aanvullende informatie is te vinden op www.flexcitement.com

disco bingo

Disco Bingo

Al ruim 15 jaar dé partystarter van ieder event: bingo maar dan met liedjes! Deze muzikale bingo kan geheel op maat geleverd worden, met jouw favoriete liedjes, eigen logo, of zelfs een QR code en foto achterop!
silent disco 2

Silent Disco

De Silent Disco is één groot feest, voor zowel deelnemer als toeschouwer. Het is geweldig om naar te kijken, maar nog veel leuker om mee te doen! De DJ draait lekkere hits om mee te brullen, of dansbare liedjes zoals de Macarena.

Twist & Tune

Met dit muziekrad bepaalt het publiek wat de DJ de komende 15 minuten draait! Allerlei muziekgenres kunnen voorbij komen, van 80’s tot 90’s, van disco tot fout, van R&B tot Nederlandstalig! Ideaal voor feesten met een publiek van jong tot oud.

Karaoke

Zoek jij wat Interactief muzikaal entertainment op je festival of event? Denk eens aan de sing-along karaoke, waarbij iedere bezoeker in de spotlight komt! Pak die microfoon en zing de sterren van de hemel (of niet ;-)).

Recensies

 • positive review  Ons hockey trim toernooi werd afgelopen Halloween weekend geweldig afgesloten met een avondje ultiem dansen. Flexy Frank kreeg anaf het eerste moment de dansvloer vol en wist het publiek heel goed aan te voelen. Alle gasten waren zeer enthousiast.. deze DJ mag vaker komen 😉 Een feestje was het!!

  Inge Klaver Avatar Inge Klaver
  20 november 2022

  positive review  Afgelopen vrijdag heeft Frank op ons huwelijksfeest gedraaid. Hij heeft aan al onze (lastige) wensen voldaan en de beste nummers in elkaar gemixed. Vanaf de eerste minuut was het vier uur lang een groot feest waar iedereen in meeging. Frank kwam de gemaakte afspraken na en we zouden hem in de toekomst opnieuw boeken en zeker aanbevelen als je een top feest wil hebben.

  Em Kenjewel Avatar Em Kenjewel
  25 oktober 2022

  positive review  Our resident DJ for over 25 years ✔️

  Flexcitement Avatar Flexcitement
  25 oktober 2022
 • positive review  Ervaren allrounder met oog voor de dansvloer 🎶✔️

  Singleborrels Avatar Singleborrels
  25 oktober 2022

  positive review  Frank weet waar hij het over heeft. Hij voelt het publiek feilloos aan en speelt goed in op de behoefte van het publiek. Of het om happy hardcore, pop of disco gaat hij laat het vloeiend in elkaar over lopen. Tijdens onze bruiloft blies hij dan ook het dak eraf. Door hem hebben we echt een topfeest gehad.🫶 Liefs Simon en Chantal

  Chantal van der Knaap Avatar Chantal van der Knaap
  13 september 2022

  positive review  Snel met communicatie, ervaren, allround, voelt publiek goed aan, top!

  90s party voor 25plussers Avatar 90s party voor 25plussers
  13 september 2022
 • positive review  DJ Flexy Frank heeft ervoor gezorgd dat het dak eraf ging! Wat een mooi feest kan hij bouwen! Maakt duidelijke afspraken, komt op tijd en speelt goed in op 't publiek. Echte professional. Top. Nogmaals dank! Mede dankzij jou is mijn feest een succes geworden!

  Machteld Koch Avatar Machteld Koch
  28 juni 2022

  positive review  Frank onwijs bedankt dat je op onze bruiloft kwam draaien! Je hebt er een geweldig, onvergetelijk feest van gemaakt zoals we van je gewend zijn!

  Hester van den Bos Avatar Hester van den Bos
  23 juni 2022

  positive review  DJ Flexy Frank heeft van onze bruiloft een topfeest gemaakt! Hij heeft naar onze wensen geluisterd en wist precies wat aan sloeg bij de groep. Hartstikke bedankt!

  Tamara Stofberg Avatar Tamara Stofberg
  17 juni 2022
 • positive review  Frank is een allround DJ die goed luistert naar je wensen luistert en begrijpt wat een feest nodig heeft om het tot een succes te maken. Wij hebben enorm genoten en het 'dak' ging eraf!! Dank Frank, Emily & Andre

  Emily Grunewald Avatar Emily Grunewald
  14 mei 2022

  positive review  Wat hebben wij genoten! Super gedraaid en alle voetjes gingen van de vloer! Frank zorgde er met zijn muziek voor dat onze bruiloft helemaal compleet was! Top DJ👌🏽

  Suzanne Rijs-Breems Avatar Suzanne Rijs-Breems
  18 april 2022

  positive review  DJ Flexy Frank is Flex! En draait wat past op het juiste moment op de juiste plaats met gevoel voor de groep mensen om hem heen!

  Marielle van Meerwijk Avatar Marielle van Meerwijk
  14 april 2022
 • positive review  Een dikke maand terug heeft DJ Flexy Frank op ons huwelijk gedraaid en wat was het een top feest - Vanwege de coronaregels heeft hij meegedacht aan een mooi concept om een 'zittend feestje' (achteraf niet zo zittend) toch te laten swingen. Ontzettend flexibel en voelt goed aan wat de zaal nodig heeft. Top

  Willem Poerink Avatar Willem Poerink
  3 oktober 2021

  positive review  Frank heeft afgelopen zaterdag op onze bruiloft gedraaid en heeft er een feestje van gemaakt! Muziek perfect afgestemd op het publiek en weet iedereen op de dansvloer te krijgen. Ondanks de Corona richtlijnen was het een enorm geslaagd feest. Thanks Frank!

  Mark van den Bey Avatar Mark van den Bey
  28 augustus 2020

  positive review  Gisteren kwam Frank met zijn dj drive in de 4 geslaagden in onze straat verrassen, wat mooi om dit zo samen te vieren! Heel veel leuke reacties gekregen van de buren, dank Frank FlexyFrank Bohm!!

  Hester van der Valk Avatar Hester van der Valk
  5 juni 2020
 • positive review  Goede en heldere communicatie vooraf, relaxed meedenken met de lijst voor de avond, tijdens de avond lekker "de vibe" aanvoelen die Frank en echt IEDEREEN heeft een heerlijk JumboHaarlem-feestje beleefd 🙂

  Guy Buddelmeijer Avatar Guy Buddelmeijer
  2 februari 2020

  positive review  Feest van mijn moeder Hanny, 60 jaar, op 25 januari 2020 was heel geslaagd, zeker ook door dj Flexy Frank. Hij heeft de hele avond onafgebroken, zonder pauze, gedraaid en er werd de hele avond gedanst. Van te voren verzoeknummers aangegeven en Frank heeft er met ook eigen nummers een mooi avondprogramma van gemaakt. Was superfeest 🎉, allemaal enthousiaste gasten en zou voor een volgend feest zeker weer Flexy Frank vragen!

  Twan de Mijttenaere Avatar Twan de Mijttenaere
  30 januari 2020

  positive review  Haha, zo gelachen tijdens het personeels feestje van Club Ruis met DJ Flexy Frank! Hij speelde goed in op het publiek en wist precies wat wij nodig hadden! Zeker voor herhaling vatbaar!

  Jip Blom Avatar Jip Blom
  23 december 2019
 • positive review  DJ Flexy Frank weet echt wel hoe hij een feestje in elkaar moet zetten! Hij regelt het van A tot Z helemaal zelf en dan ook nog zelf meefeesten. Een echte duizendpoot! Topperr 👍🏻

  Soufiane EL Kaddouri Avatar Soufiane EL Kaddouri
  8 november 2019

  positive review  Hij is professioneel en heeft gisteren een fantastisch feest neer gezet. Met diverse muziek met een positief gevoel. 😃🎶

  Daan Smeelen Avatar Daan Smeelen
  12 oktober 2019

  positive review  Flexy Frank benaderde ons ruim voor onze trouwdatum om met elkaar af te spreken bij hem thuis. Heel huiselijk en prettig. We hadden een spotify lijst aangemaakt om onze muziekstijl/wensen kenbaar te maken. Op de avond zelf heeft hij deze wensen perfect weten te combineren met waar de feestgasten zin in hadden. Had was een topfeest en iedereen ging los! Bedankt voor ons droomfeest bij Safari Lodge in Zandvoort.

  Florin Jelsma Avatar Florin Jelsma
  9 oktober 2019
 • positive review  Voetjes van de vloer tijdens ons verjaardags & anniversary feestje. Frank voelt goed aan wat de dansvloer leuk vindt en daarmee een gegarandeerd leuk feest!

  Iris V Rooijen-v Kleef Avatar Iris V Rooijen-v Kleef
  3 oktober 2019

  positive review  Een feestje kan frank wel bouwen. Wat hebben we genoten op ons trouwfeest!!!! Alleen maar leuke berichten gehad van onze gasten. Topper!

  Kim Rijs de Vries Avatar Kim Rijs de Vries
  18 september 2019

  positive review  Mede dankzij de DJ skills van Frank een topfeest gehad op onze bruiloft. Frank voelt de zaal goed aan en krijgt iedereen de dansvloer op. We hebben ook gebruik gemaakt van de disco bingo. Dit is echt een aanrader! Leuk spel-element om de sfeer er meteen goed in te krijgen. Frank, super bedank voor een topavond!! Roan & Hennie

  Hennie Mantel Avatar Hennie Mantel
  17 september 2019
 • positive review  Wow!!! wat een knalfeest was dit! Frank wij zijn nu 1,5 week later nog steeds aan het nagenieten van onze geweldige bruiloft ! Na een prettig kennismakings gesprek wist frank precies wat wij wilden . Wij Raden je zeker aan bij iedereen en hopen dat jij nog steeds draait op ons 10 jarig jubileum feestje ! 1000x bedankt en tot snel hopelijk . Liefs Oshri en Simone

  Oshri Cogan Avatar Oshri Cogan
  28 augustus 2019

  positive review  Frank heeft onze bruiloft omgetoverd tot een feest van jong tot oud. Hij voelt het publiek goed aan, weet verzoekjes naadloos in te passen en is van alle genres thuis! Frank is mega relaxt (en flexybel ;-)). Wij zouden hem zo nog een keer boeken! Bedankt Frank!

  Remco van Dijk Avatar Remco van Dijk
  27 augustus 2019

  positive review  Afgelopen vrijdag 5 juli 2019 onze bruiloft gevierd bij Safari Lodge in Zandvoort, waar DJ Flexie Frank ‘s avonds de tent op zijn kop heeft gezet! Een paar weken van tevoren hebben we met elkaar aan tafel gezeten om de muziek genres etc te bespreken en Frank heeft super goed naar deze input geluisterd. Alle genres en aangevraagde nummers kwamen voorbij! We kregen zelfs de complimenten van onze gasten over de manier van draaien en de vraag hoe we bij deze DJ terecht zijn gekomen. Wij zeggen; tot een volgende keer!! Bedankt!!

  Brigit Keurentjes - de Groot Avatar Brigit Keurentjes - de Groot
  25 juli 2019
 • positive review  Wat een fantastisch mooie bruiloft was het bij Safari Lodge in Zandvoort! Mede door de lekkere hitjes en flexibiliteit van DJ Flexy Frank was het een avond om nooit te vergeten. De Colombiaanse dansgroep startte het feest, maar daarna zorgden de hitjes van DJ Flexy Frank voor een onvergetelijke bruiloft! Muchas gracias Frank!

  Carlijn Grinwis Avatar Carlijn Grinwis
  8 juli 2019

  positive review  DJ Flexy Frank heeft op onze jaarlijkse beach party bij Safari Lodge in Zandvoort gedraaid. Mede dankzij hem was het een top avond! Iedereen zat lekker te swingen op de dansvloer! Dank je wel Flexy Frank!

  Natachia Paimo Avatar Natachia Paimo
  3 juli 2019

  positive review  This is what it feels like! Vrijidagavond 21 juni was Rabo Summer Vibes voor alle collega's van de lokale Rabobank uit de Metropoolregio Amsterrdam in Sugar City. De lasershow en de muziek waren top! Jong en oud stonden de hele avond te danse op de beats van DJ Flexy Frank. Echt een aanrader als je een DJ zoekt!

  Jenny Hofland Avatar Jenny Hofland
  27 juni 2019
 • positive review  Ons hockey trim toernooi werd afgelopen Halloween weekend geweldig afgesloten met een avondje ultiem dansen. Flexy Frank kreeg anaf het eerste moment de dansvloer vol en wist het publiek heel goed aan te voelen. Alle gasten waren zeer enthousiast.. deze DJ mag vaker komen 😉 Een feestje was het!!

  Inge Klaver Avatar Inge Klaver
  20 november 2022
 • positive review  Afgelopen vrijdag heeft Frank op ons huwelijksfeest gedraaid. Hij heeft aan al onze (lastige) wensen voldaan en de beste nummers in elkaar gemixed. Vanaf de eerste minuut was het vier uur lang een groot feest waar iedereen in meeging. Frank kwam de gemaakte afspraken na en we zouden hem in de toekomst opnieuw boeken en zeker aanbevelen als je een top feest wil hebben.

  Em Kenjewel Avatar Em Kenjewel
  25 oktober 2022
 • positive review  Our resident DJ for over 25 years ✔️

  Flexcitement Avatar Flexcitement
  25 oktober 2022
 • positive review  Ervaren allrounder met oog voor de dansvloer 🎶✔️

  Singleborrels Avatar Singleborrels
  25 oktober 2022
 • positive review  Frank weet waar hij het over heeft. Hij voelt het publiek feilloos aan en speelt goed in op de behoefte van het publiek. Of het om happy hardcore, pop of disco gaat hij laat het vloeiend in elkaar over lopen. Tijdens onze bruiloft blies hij dan ook het dak eraf. Door hem hebben we echt een topfeest gehad.🫶 Liefs Simon en Chantal

  Chantal van der Knaap Avatar Chantal van der Knaap
  13 september 2022
 • positive review  Snel met communicatie, ervaren, allround, voelt publiek goed aan, top!

  90s party voor 25plussers Avatar 90s party voor 25plussers
  13 september 2022
 • positive review  DJ Flexy Frank heeft ervoor gezorgd dat het dak eraf ging! Wat een mooi feest kan hij bouwen! Maakt duidelijke afspraken, komt op tijd en speelt goed in op 't publiek. Echte professional. Top. Nogmaals dank! Mede dankzij jou is mijn feest een succes geworden!

  Machteld Koch Avatar Machteld Koch
  28 juni 2022
 • positive review  Frank onwijs bedankt dat je op onze bruiloft kwam draaien! Je hebt er een geweldig, onvergetelijk feest van gemaakt zoals we van je gewend zijn!

  Hester van den Bos Avatar Hester van den Bos
  23 juni 2022
 • positive review  DJ Flexy Frank heeft van onze bruiloft een topfeest gemaakt! Hij heeft naar onze wensen geluisterd en wist precies wat aan sloeg bij de groep. Hartstikke bedankt!

  Tamara Stofberg Avatar Tamara Stofberg
  17 juni 2022
 • positive review  Frank is een allround DJ die goed luistert naar je wensen luistert en begrijpt wat een feest nodig heeft om het tot een succes te maken. Wij hebben enorm genoten en het 'dak' ging eraf!! Dank Frank, Emily & Andre

  Emily Grunewald Avatar Emily Grunewald
  14 mei 2022